| Design & Branding ByHertz |

Få et moderne og brugervenligt website.

Om du har brug for et nyt website eller blot en opdatering af dit nuværende så står vi til rådighed med vores ekspertise indenfor dette område. Vi designer og opbygger dit nye website fra bunden i tråd med din virksomheds visuelle identitet. 

På baggrund af nøje analyse af jeres målgruppe kan vi i fællesskab udarbejde et brugervenligt og moderne website med fokus på mobil-venligt design og responsive løsninger tilpasset jeres ønsker. 

Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi særligt lægger vægt på ved udvikling af både et eksisterende eller nyt website. 

Content marketing

Via content marketing kan du udforme og distribuere relevant og værdifuldt indhold til en defineret målgruppe. Lad os lave en markedsføringsstrategi med indhold, som hverken har fokus på salg og virksomhedens services og produkter, men i stedet for fokuserer på, at give forbrugeren relevant viden og information.

Call to action

Call to action (CTA) handler kort set om at benytte sig af forskellige virkemidler til at opfordre besøgende til at foretage en handling. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have kunden til at bestille et kursus, købe en vare eller tilmelde et nyhedsbrev. 

Webudvikling

WordPress er et af de mest populære CMS-systemer og er kendt for dets brugervenlighed, fleksibilitet og god platform til fx SEO/søgemaskineoptimering. Vi anvender WordPress til at lave et moderne website, som passer nøjagtigt din målgruppe. Vi programmerer specialudviklede plugins, så alle funktioner er mulige. 

Brugervenlighed

Målet med en hjemmeside vil altid være at opnå så høj brugervenlighed som muligt. Hvis din hjemmeside er brugervenlig, at den er nem at anvende og navigere i for brugerne. Vi har derfor fokus på høj usability i vores website design proces.

Øget besøgstid

En høj afvisningsprocent af din hjemmeside kan indikerer at indholdet på din hjemmeside ikke fungerer optimalt. Vi sørger for en lavere ‘bouncerate’ ved at engagerer forbrugeren med relevant indhold på dit website, og derved vil din besøgstid stige.

Key words / SEO

Søgeord defineres på de ord, som du gerne vil findes på søgemaskinerne som f.eks. Google. Når du arbejder med søgemaskineoptimering er det altafgørende, at dit indhold ikke bliver opfattet som fyld ‘keyword stuffing’, men som relevant og gyldigt tekst. Vi sørger bl.a. for, at dine relevante søgeord kun fylder 3-5% af din samlede indhold for at opnå organiske søgeresultater. 

Call Now Button