| Design & Branding ByHertz |

Sociale medier.

ByHertz giver din virksomhed det nødvendige digitale og visuelle løft. Læs nedenfor, hvordan vi arbejder. Se abonnementer.

Digitale medier

Fordelene ved de sociale medier er, at du møder dine kunder, hvor de er. Du har muligheden for at interagere på en platform, hvor de allerede er tilstede og agerer dagligt. Med de sociale medier følger en forbrugergenereret magt, som er svært at lukke øjnene fra. Vi kan hjælpe dig med at implementere din markedsføring på dine valgte mediers præmisser.

På baggrund af grundig analyse af jeres virksomhed kan vi fastlægge hvilke digitale platforme jeres brand skal benytte sig af. Vi står for den daglige drift af de udvalgte kanaler og udviklingen af content i form af billeder, grafiske layouts og tekstforfatning til henholdsvis Facebook, Instagram eller LinkedIn.


Social SEO

For at få succes på de sociale medier er det afgørende, at du formår at skabe relevant indhold, som dine følgere gerne vil dele med andre. Alt dette mens du også gør det nemt for andre at dele dit indhold. Vi har fokus på trends og tendenser indenfor social SEO og kan derved guide dig og din virksomhed til det rette content.

Digitale platforme

Lad os løfte jeres digitale profil ved at skabe den helt rigtige visuelle identiet til dit brand, og sørge for, at den kommer til udtryk på jeres sociale medier. I får en strategi med lige den tone, billeder og grafisk materiale, som udtrykker jer bedst – og dermed styrker jeres digitale profil! Vi tilbyder en personlig, tilgængelig og nærværende samarbejdsform, hvor vi er med dig hele vejen. I vil sikre jer at jeres digitale profil står visuelt skarpt i tråd med tidens trends og tendenser.

Opslag pr. måned

Hver virksomhed er unik. Vi kan derfor ikke på forhånd fastlægge, hvor meget eller hvor lidt eksponering, som dit brand har brug for, ift. at opnå den ønskede effekt på de sociale medier. Vores erfaringer har lært os, at det altid er vigtigt at tilpasse sig målgruppen for at skabe den optimale synlighed på de sociale medier. Derfor kan vi ikke på forhånd fortælle dig, hvor mange opslag, at det kræver på månedsbasis. Vi kan derimod garantere, at dine digitale profiler vil få lige præcis den opmærksomhed, som de har brug for!

Email marketing / nyhedsbreve

Via email markedsføring kan du udsende nyhedsbreve til både eksisterenden og potentielle kunder. Det er her en fordel at benytte et af de mailprogrammer, som er lavet til formålet. Vi anbefaler derfor MailChimp, som er et brugervenligt værktøj. Vi tilbyder også denne service og kan kombineres med vores abonnement indenfor sociale medier.

Influencer marketing

Vi holder os opdateret på aktuelle influencere indenfor målgruppen og står for korrespondancen samt evt. samarbejdsaftaler og sponsorater. Vi har i øvrigt et godt netværk til influencere / bloggere, hvor et evt. samarbejde kunne bidrage til at give din virksomhed et boost på dine sociale kanaler.

Facebook Analytics / Instagram Analytics

Facebook Analytics er Facebooks analytiske værktøjskasse, som vi anvender til at overvåge og dokumentere udviklingen af din virksomheds profil samt de interaktioner og handlinger dine brugere har foretaget. På Instagram laver vi desuden analyser til både at overvåge de online aktiviteter og fremme populariteten af din profil.

LinkedIn Page Analytics

Skal du have hjælp til at optimere din professionelle profil på LinkedIn kan vi i øvrigt håndtere dette. Vi aftaler i samspil en content strategi og mål for en professionel positionering for dit brand på dit marked. Vi bruger her LinkedIn Page Analytics til at skabe de mest optimale resultater for din virksomhed.

Call Now Button