| Design & Branding ByHertz |

Et uformelt, simpelt og kreativt marketingbureau.

ByHertz er et uformelt, simpelt og kreativt marketingbureau, som ser relevans som den moderne valuta. ByHertz kan hjælpe dig og dit brand med at forblive aktuel på dit marked.

Vi tilbyder desuden fleksible priser, som passer præcis dit behov – vælg mellem timepris, pakkepriser og abonnementer

Marketingbureauer er en jungle at navigere sig rundt i, og det kan ofte være svært at finde frem til det, som man søger, for ens virksomhed.

ByHertz ønsker at hjælpe din virksomhed til en stærkere og unik position på dit marked. Vi løfter din visuelle identitet, øger synligheden og skaber det rette engagement hos dine kunder. 

Hos ByHertz har vi gjort et forsøg på at simplificere denne proces, for at gøre det nemmere for dig og din virksomhed at finde den rette løsning. What you see is what you get! 

Desuden kender vi til vigtigheden i at skabe et solidt, og personligt brand for at komme godt fra start og skinne igennem på et tæt marked.

 

I form af skræddersyede marketingløsninger, grafisk design, brugervenlig website, sociale medier, influencer marketing, nyhedsbreve og events.

Lad os hjælpe dig med at løfte din virksomheds brand via grundige analyser af din virksomheds nuværende ståsted og fremtidige potentiale. Sammen finder vi den rette løsning!

Hvem står bag ByHertz?

0d2580a2-08a5-4a60-9134-aaf9067e16f9 copy

Alberte Hertz

Adm. direktør, byhertz

“Jeg brænder for at skabe stærkt og relevant content, som skaber de rette indtryk hos modtageren. Min passion er indenfor kreativ formidling, skabe en unik visuel profil og opnå en virksomheds fulde potentiale. 

Jeg er uddannet grafisk designer og er særligt god til sociale medier, digital konceptudvikling, design og målrette strategien virksomhedens målgruppe.”

Amanda ByHertz

Amanda Palm

Kreativ direktør, byhertz

“Jeg er specielt skarp indenfor influencer marketing, de sociale medier og det at skabe den rette opmærksomhed via events. 

Jeg er uddannet grafisk designer og har selv været influencer via de sociale medier i flere år. Min særlige passion er at give ét brand et moderne og unikt løft med henblik på at generere mere opmærksomhed – og generere flere varme leads blandt målgruppen.” 

Find mig også på LinkedIn

Få én gratis analyse af din virksomhed

Er du i tvivl om, du får det optimale ud af din markedsføring – og skaber du gode nok resultater? 

Ved en brand-analyse hos os går vi helt ind til kernen i dit brand. Vi kigger på din virksomheds nuværende position på dit marked, og hvordan vi kan
fremhæve det unikke ved dit brand og løfte din virksomheds fulde potentiale og popularitet.

Udfyld kontaktformular, og vi vender tilbage til dig snarest muligt!

Udfyld og kryds af, hvad du ønsker en analyse af.

Call Now Button