| Design & Branding ByHertz |

Kreativ konceptudvikling.

I fællesskab former vi dine idéer til et visuelt, unikt og stærkt koncept - tilpasset nøjagtigt din målgruppe

Vi ser os selv som dine assisterende konceptudviklere, der kan hjælpe dig med at forme dine idéer til håndgribelige og visuelle løsninger. Naturligvis i samspil med din brand identitet.

De fleste er gode til at få idéer, men mange har svært ved at realisere ideerne – og føre dem til handling. Vi holder hånd i hanke med din idéproces, så vi i fællesskab kan bevæge os mod den rette løsning for dig. Vi hjælper din virksomhed til at forme dine idéer til et visuelt, unikt og stærkt koncept, som vi sammen tilpasser nøjagtigt din målgruppe.

Vi deltager også gerne i den kreative idéproces, hvis dette ønskes. Vi anbefaler og udbyder et forløb på 3 måneder til at udvikle dit eksisterende eller nye koncept. Læs mere nedenfor. 

Styrk dit brand effektivt på 3 mdr.

Kan du ikke vente med at se resultater og komme i gang? Få intensivt et stærkere og unikt koncept på kun 3 måneder!

Har du brug for et par friske øjne på din virksomheds koncept? Løft din nuværende profil via en nytænkende og innovativ markedsføringsstrategi tilpasset din målgruppe.

Med denne pakke får du ikke kun kreativ konceptudvikling, men også ByHertz som dine erfarne, eksterne sparringspartnere. Vi videreudvikler i fællesskab dit nuværende brand-koncept til dets fulde potentiale og popularitet. Alt dette i samspil med dit brands visuelle identitet, dine værdier, din hjemmeside, din marketingstrategi, kampagner, dine sociale kanaler, din ‘tone of voice’ mm..

Vi ser os selv som dine assisterende konceptudviklere, der kan hjælpe dig med at forme dine idéer til håndgribelige og visuelle løsninger.

Har du blot brug for vejledning, sparring omkring dine idéer eller tilføjelser kan du altid få support fra os på en
timebaseret prisberegning.

Kreativ konceptudvikling

kr 25000 Engangbeløb (Forløb på 3 mdr. / 50 timer i alt)
 • Faste sparringspartnere

  Kreativ og unik konceptudvikling

  Effektive marketingkampagner
 • Din virksomhed får ét nyt forstærket koncept i tråd med brandets identitet
 • Personlig & relaterbar markedsførings-strategi


  Opdateret visuel profil
 • Kreativ og nytænkende content
 • Netværk & samarbejde med influencere
Populær
Call Now Button