ByHertz

Et uformelt, simpelt og kreativt marketingbureau

Vi er et uformelt, simpelt og kreativt marketingbureau, som ser relevans som den moderne valuta. ByHertz kan hjælpe dig og dit brand med at forblive aktuel på dit marked.

Vi har desuden fleksible priser, som passer præcis dit behov – du kan frit vælge mellem timepris, pakkepriser og abonnementer

Marketingbureauer er en jungle at navigere sig rundt i, og det kan ofte være svært at finde frem til det, som man søger, for ens virksomhed.

ByHertz ønsker at hjælpe din virksomhed til en stærkere og unik position på dit marked. Vi løfter din visuelle identitet, øger synligheden og skaber det rette engagement hos dine kunder. 

Hos ByHertz har vi gjort et forsøg på at simplificere denne proces, for at gøre det nemmere for dig og din virksomhed at finde den rette løsning. What you see is what you get! 

Desuden kender vi til vigtigheden i at skabe et solidt, og personligt brand for at komme godt fra start og skinne igennem på et tæt marked. 

Vi er specialiseret i at løfte den visuelle profil, øge synligheden både offline/online og hele engagementet omkring ét brand. Vi tilbyder hjælp til moderne online/offline markedsføring.

 

I form af skræddersyede marketingløsninger, grafisk design, brugervenlig website, sociale medier, digital brugervenlighed, nyhedsbreve, events, influencer marketing, SEO og meget mere.

Lad os hjælpe dig med at løfte din virksomheds brand via grundige analyser af din virksomheds nuværende ståsted og fremtidige potentiale. Sammen finder vi den rette løsning!

Call Now Button