| Design & Branding ByHertz |

Vælg din perfekte SoMe plan.

Med et social media abonnement kan vi løfte jeres digitale profil ved at skabe den helt rigtige visuelle identiet til dit brand. Og sørge for,  at den kommer til udtryk på jeres sociale medier. I får en strategi med lige den tone, billeder og grafisk materiale, som udtrykker jer bedst – og dermed styrker jeres digitale profil!

Hvorfor står der ikke hvor mange opslag jeg får pr. måned?

Hver virksomhed er unik. Vi kan derfor ikke på forhånd fastlægge, hvor meget- eller hvor lidt eksponering, som dit brand har brug for til at opnå den ønskede effekt på de sociale medier. 

Vores erfaringer har lært os, at det er vigtigt at tilpasse sig målgruppen ift. synlighed på de sociale medier. Derfor kan vi ikke på forhånd fortælle dig, hvor mange opslag, at det kræver på månedsbasis.

Vi kan derimod garantere, at dine digitale profiler vil få lige præcis den opmærksomhed, som de har brug for

SoMe Basis

kr 5500 Pr. måned
 • Daglig administration af dine sociale medier
 • Skræddersyet content-strategi og tekstforfatning
 • Din virksomhed står for materiale i form af grafik, billeder/video og andet indhold
 •  

Pro SoMe

kr 6500 Pr. måned
 • Daglig administration af dine sociale medier ​
 • Skræddersyet content-strategi og tekstforfatning
 • Vi udvikler dit content, grafik, billeder/video og indhold i samarbejde med din virksomhed
 •  
POPULÆR

Eller vil du gå all-in? Bliv vores faste eksterne marketingpartner.

Drop en kompleks, dyr nyansættelse og spar penge ved at vælge vores 'All-in marketingpakke'. Du får her en totalløsning med vores marketingekspertise & serviceydelser - uden binding naturligvis.

Vi ser mere og mere et behov for eksterne marketingløsninger, og vi ved virksomheder elsker at minimere sine omkostninger. Vi tilbyder dermed denne ‘All-in’ marketingpakke Inkl. SoMe Pro abonnement med henblik på at give dig den fulde marketingløsning, som havde du en fast marketingmedarbejder ansat. Bare billigere og nemmere – uden at forholde sig til formelle krav og regler som f.eks. ansættelseskontrakt, oplæring, timeregistrering, opsigelse, barsel mm..

Vi hjælper dig på sidelinjen som faste erfarne, eksterne sparringspartnere og så får du et SoMe Pro abonnement med i prisen. Vi videreudvikler i fællesskab din nuværende virksomhedsprofil og den rette SoMe-strategi tilpasset din målgruppe – og du kan frit bruge de 10 timer efter lyst og behov hver måned! Derudover er timerne, som vi bruger på at styrke dine sociale medier naturligvis ekstra med i pakken!

Vi bliver din faste og assisterende, eksterne marketingpartner, der kan hjælpe dig med at give din virksomhed et stærkere brand. Helt uden binding.

Har du blot brug for vejledning, sparring omkring dine idéer eller tilføjelser kan du altid få support fra os på en timebaseret prisberegning.

Pro SoMe + 10 timers
ekstern samarbejde

kr 9500 10 timer pr. måned
Inkl. timer til sociale medier
 • Fast sparringspartnere


  Vi står for alle dine sociale medier i samarbejde med din virksomhed

  Sparring ift. grafik, tekst, visuelle layouts, website opdatering, marketingstrategi, events, konceptudvikling mm.
 • Effektiv måling og rapportering af resultater
 • Personlig & relaterbar contentplan og markedsføring i øjenhøjde


  Opdateret og moderne visuel profil
 • Kreativ og nytænkende idéer til unik konceptudvikling
 • Netværk & samarbejde med influencere
Populær

Løft din virksomhed via et stærkt defineret brand

ByHertz tilbyder vejledning indenfor konceptudvikling via skræddersyede marketingløsninger, som bl.a. indeholder grafisk design, website opdatering/udvikling, sociale medier, event marketing mm..

Vi foretager en grundig analyse af din virksomheds nuværende profil, så vi i fællesskab kan udarbejde den rette strategi. Sammen kan vi løfte din virksomhed via en unik visuel identiet, øge synligheden og dermed engagementet omkring dit brand.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål eller lyst til at aftale et uforpligtende møde!

Call Now Button